ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
8 Βρασμένα αβγά
40γρ. Κάππαρη
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Μπούκοβο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό πατάτες
8 Βρασμένα αβγά
40γρ. Κάππαρη
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Μπούκοβο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε μια σαλατιέρα τις ραντίζουμε και λίγο ελαιόλαδο και αλατίζουμε .
- Κόβουμε τα αβγά και τα ανακατεύουμε με τις πατάτες και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
- Βάζουμε τη κάππαρη, πασπαλίζουμε με μπούκοβο και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: