ΥΛΙΚΑ
2 Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
700γρ. Συκώτι μοσχαρίσιο
1 Φλιτζάνι αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Φλιτζάνια γάλα
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Μπούκοβο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
700γρ. Συκώτι μοσχαρίσιο
1 Φλιτζάνι αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Φλιτζάνια γάλα
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Μπούκοβο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το συκώτι, το βάζουμε σε ένα μπολ με το γάλα και το αφήνουμε για μισή ώρα. Το ξεπλένουμε το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το αλευρώνουμε.
- Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, τηγανίζουμε τις πατάτες μέχρι να ροδίσουν.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πιπεριές. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και προσθέτουμε το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και το συκώτι.
- Όταν πάρει χρώμα βάζουμε και τις πατάτες και σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Αλατίζουμε το φαγητό και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: