ΥΛΙΚΑ
450γρ. Καβουρόψυχα
1 Αβγό χτυπημένο
1 Κουταλιά σούπας μαγιονέζα
2 Κουταλάκια γλυκού μουστάρδα
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού ταμπάσκο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
5 Φρυγανιές τριμμένες
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
450γρ. Καβουρόψυχα
1 Αβγό χτυπημένο
1 Κουταλιά σούπας μαγιονέζα
2 Κουταλάκια γλυκού μουστάρδα
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού ταμπάσκο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
5 Φρυγανιές τριμμένες
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ μαδάμε τη καβουρόψιχα. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα.
- Σχηματίζουμε στρογγυλά κεφτεδάκια τα πανάρουμε σε τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετούμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: