ΥΛΙΚΑ
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κουταλάκια γλυκού μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα αβγά σε δυνατή φωτιά για 12 λεπτά. Αφού κρυώσουν βγάζουμε τα τσόφλια και τα κόβουμε στη μέση. Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα μπολ. Τους λιώνουμε μ ένα πιρούνι, βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα ασπράδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: