Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
4 Μεγάλα κρεμμύδια
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
Λίγη τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τα κρεμμύδια σε στρογγυλές φέτες, τις χωρίζουμε σε ροδέλες και τις αλατίζουμε. Τις περνάμε από το αλεύρι και τη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε λίγες λίγες σε καυτό λάδι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: