ΥΛΙΚΑ
60γρ. Ελαιόλαδο
50γρ. Λευκό κρασί
50γρ. Κονιάκ
Χυμό από 1 Πορτοκάλι
80γρ. Ζάχαρη
150γρ. Αλεύρι
200γρ. Αμύγδαλο σκόνη
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1 Κουταλάκι γλυκού κάρδαμο
1 Κουταλάκι γλυκού τζίντζερ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
60γρ. Ελαιόλαδο
50γρ. Λευκό κρασί
50γρ. Κονιάκ
Χυμό από 1 Πορτοκάλι
80γρ. Ζάχαρη
150γρ. Αλεύρι
200γρ. Αμύγδαλο σκόνη
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1 Κουταλάκι γλυκού κάρδαμο
1 Κουταλάκι γλυκού τζίντζερ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο κάδο του μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί με τη ζάχαρη.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Πλάθουμε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί, όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: