Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Λίτρο γάλα
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
1 Κουταλιά σούπας κακάο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα διαλύουμε το κακάο και το κορν φλάουρ στο γάλα. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
  • Τοποθετούμε τη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Τη μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και όταν κρυώσει λίγο τη βάζουμε στο ψυγείο. 
  • Εάν θέλουμε όταν τη σερβίρουμε συμπληρώνουμε σαντιγί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: