ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαρίδες
1 1/2 Λίγο αλεύρι
1 1/2 Φλιτζάνι νερό
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό γαρίδες
1 1/2 Λίγο αλεύρι
1 1/2 Φλιτζάνι νερό
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τις γαρίδες και τις καθαρίζουμε από το κέλυφος. Φτιάχνουμε ένα χυλό με το αλεύρι, το νερό και το αλάτι.
- Βουτάμε τις γαρίδες στο χυλό και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
- Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το ψιλοκομμένο βασιλικό και φέτες λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: