ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
1 Κιλό πιπεριές κέρατο κομμένες στα δύο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
1 Κιλό πιπεριές κέρατο κομμένες στα δύο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε για περίπου μία ώρα στους 200 βαθμούς να έχουν βράσει καλά οι πιπεριές και το λουκάνικο και να έχει μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: