ΥΛΙΚΑ
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Λίγο τζίντζερ τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
400γρ. ντοματίνια
400γρ. Καβουρόψιχα
1 Πακέτο ζυμαρικά
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Λίγο τζίντζερ τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
400γρ. ντοματίνια
400γρ. Καβουρόψιχα
1 Πακέτο ζυμαρικά
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου, το τζίντζερ και την πιπεριά.
- Ρίχνουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
- Σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το νερό.
- Στη σάλτσα ρίχνουμε τη καβουρόψιχα, αλάτι πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά ακόμη.
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και ανακατεύουμε. Αν δεν μείνει καθόλου σάλτσα ρίχνουμε λίγο από το νερό που κρατήσαμε.
- Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: