ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
500γρ. Μανιτάρια
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
500γρ. Μανιτάρια
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα αλατίζουμε. Τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά και ρίχνουμε τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε το βαλσάμικο. Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε το βούτυρο.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα βγάζουμε με τσιμπίδα και τα βάζουμε στο σκεύος με τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά κατεβάζουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τον άνηθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: