Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΝΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό αρνί κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
300ml. Ζωμό κρέατος
60γρ. Βούτυρο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα ζάχαρη
Λίγη κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και ροδίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το ζωμό του κρέατος, αλατοπίπερο, τη κανέλα, και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει λίγη σάλτσα και να έχει βράσει το κρέας. Σερβίρουμε με πιλάφι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: