ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλα κρούστας
300γρ. Φέτα τριμμένη
300γρ. Τυρί κρέμα
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλα κρούστας
300γρ. Φέτα τριμμένη
300γρ. Τυρί κρέμα
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά, πασπαλίζουμε με πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Ανοίγουμε τα φύλλα και τα κόβουμε κάθετα σε 4 λωρίδες.
- Παίρνουμε κάθε λωρίδα και την αλείφουμε με ελαιόλαδο. Βάζουμε στη μία άκρη μια κουταλιά από τη γέμιση και τη τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό αφού διπλώσουμε τις άκρες για να μη φύγει η γέμιση. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 5 λεπτά περίπου, από όλες τις πλευρές. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: