ΥΛΙΚΑ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1 Πρέζα αλάτι
1 1/2 Φλιτζάνι βούτυρο
2 Φλιτζάνια ζάχαρη
2 Αβγά
2 Βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1 Πρέζα αλάτι
1 1/2 Φλιτζάνι βούτυρο
2 Φλιτζάνια ζάχαρη
2 Αβγά
2 Βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά, συνεχίζοντας το χτύπημα και συμπληρώνουμε τις βανίλιες.
- Κατεβάζουμε το μίξερ σε μεσαία ταχύτητα και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή και απαλή ζύμη.
- Βάζουμε σε ένα μπολ λίγη ζάχαρη, παίρνουμε μπαλάκια από τη ζύμη και τα κυλάμε στη ζάχαρη. Τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα πιέζουμε να πάρουν σχήμα μπισκότου.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις, για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: