ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
Λίγο ελαιόλαδο
1 Πράσινη πιπεριά
1 Κόκκινη πιπεριά
150γρ. Μανιτάρια σε φέτες
Πιπέρι
4 Αβγά
150γρ. Μπέικον
150γρ. Κίτρινο τυρί
400γρ. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φύλλο σφολιάτας
Λίγο ελαιόλαδο
1 Πράσινη πιπεριά
1 Κόκκινη πιπεριά
150γρ. Μανιτάρια σε φέτες
Πιπέρι
4 Αβγά
150γρ. Μπέικον
150γρ. Κίτρινο τυρί
400γρ. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις πιπεριές σε κύβους.
- Τις σοτάρουμε στο ελαιόλαδο μαζί με τις πιπεριές και το μπέικον. Τρίβουμε το τυρί σ ένα μπολ προσθέτουμε τα αβγά, τη κρέμα γάλακτος, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε μία ταρτιέρα.
- Αδειάζουμε τα σοταρισμένα υλικά καθώς και το μείγμα με τα αβγά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: