ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι του νερού ηλιέλαιο
1 Ποτήρι του νερού κρασί λευκό
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 Πρέζα αλάτι
1 Κουταλιά της σούπας γλυκάνισο
1 Κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλεύρι όσο χρειαστεί για να έχουμε μία ζύμη μαλακή που να μη κολλάει στα χέρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Ποτήρι του νερού ηλιέλαιο
1 Ποτήρι του νερού κρασί λευκό
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 Πρέζα αλάτι
1 Κουταλιά της σούπας γλυκάνισο
1 Κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλεύρι όσο χρειαστεί για να έχουμε μία ζύμη μαλακή που να μη κολλάει στα χέρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σ ένα μπολ το κρασί με τη ζάχαρη και το αλάτι, ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε το λάδι και το γλυκάνισο και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν τα οποία έχουμε κοσκινίσει μαζί. Πλάθουμε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: