ΥΛΙΚΑ
1/2 Άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
Λίγο μαύρο λάχανο ψιλοκομμένο
2 Καρότα τριμμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
3 Ραπανάκια ψιλοκομμένα
3 Κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
2 Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 Φλιτζανιού τσαγιού ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
Λίγο μαύρο λάχανο ψιλοκομμένο
2 Καρότα τριμμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
3 Ραπανάκια ψιλοκομμένα
3 Κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
2 Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 Φλιτζανιού τσαγιού ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά. Τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα αλατίζουμε και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: