ΥΛΙΚΑ
500 γρ. σπαγγέτι
1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κομμάτια πανσέτα
1 κρεμμύδι μικρό
1 καυτερή πιπερίτσα
5 ντομάτες (2 φλιτζάνια τριμμένες ντομάτες και 2 ολόκληρες)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500 γρ. σπαγγέτι
1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κομμάτια πανσέτα
1 κρεμμύδι μικρό
1 καυτερή πιπερίτσα
5 ντομάτες (2 φλιτζάνια τριμμένες ντομάτες και 2 ολόκληρες)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε σε μικρά καρέ την πανσέτα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε την πανσέτα. Την βγάζουμε και την ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπερίτσα. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 6 - 7 λεπτά μέχρι να γίνει πιο πυκνή. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πανσέτα. Βράζουμε τα σπαγγέτι μας, τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στην σάλτσα. Αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή, αραιώνουμε με λίγο από το νερό ζυμαρικών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: