ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
500γρ. Ψύχα μυδιών
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Μπούκοβο
Λίγο ελαιόλαδο
1 Ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Σπαγγέτι
500γρ. Ψύχα μυδιών
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Μπούκοβο
Λίγο ελαιόλαδο
1 Ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα μύδια και τα στραγγίζουμε καλά. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, να γίνουν al dente.
- Σ ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου και το μπούκοβο για 2 λεπτά να βγάλουν το άρωμα τους. Σβήνουμε με το κρασί και βράζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τα μύδια , τα οποία μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε.
- Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: