Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά σπάλα χοιρινή κομμένη σε κομμάτια κάπως μεγάλα
1 Κρασοπότηρο ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Αλάτι
3 Πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και το αλατοπιπερώνουμε.
Σ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και βάζουμε το κρέας ανακατεύουμε και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για δύο ώρες. Περνάμε εναλλάξ κρέας και πιπεριές σε ξυλάκια και ψήνουμε ή στο γκριλ ή στα κάρβουνα τα κοντοσούβλια μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας και να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Συνοδεύουμε με τηγανίτες πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: