ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά χοιρινά παϊδάκια
330ml. Αναψυκτικό cola
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας μπάρμπεκιου σος
Κόλιανδρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά χοιρινά παϊδάκια
330ml. Αναψυκτικό cola
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας μπάρμπεκιου σος
Κόλιανδρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα παϊδάκια, τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε με την cola και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα.
- Προσθέτουμε το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μέχρι να πάει η μαρινάδα παντού. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.
- Στρώνουμε τα παϊδάκια στη σχάρα του φούρνου και ψήνουμε στο γκριλ σε δυνατή θερμοκρασία για 10 λεπτά από κάθε πλευρά να κάνουν κρούστα και να καραμελώσουν.
- Επίσης μπορούμε να τα ψήσουμε και στα κάρβουνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: