Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΓΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Λόλες πράσινες
1 Μαρούλι κατσαρό
100γρ. Μπέικον
6 Βρασμένα αβγά ψιλοκομμένα
2 Φλιτζάνια μαγιονέζα
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1/2 Φλιτζάνι καλαμπόκι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα αβγά και τα βάζουμε σ ένα μπολ. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το καλαμπόκι και ανακατεύουμε.
  • Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε να γίνει κρατσανιστό. Πλένουμε τις λόλες και το μαρούλι τα στεγνώνουμε και τα χοντροκόβουμε σε μία σαλατιέρα, συμπληρώνουμε το μείγμα με τα αβγά, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι και ανακατεύουμε προσεκτικά. Βάζουμε το μπέικον και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: