ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Ματσάκι μαϊντνό ψιλοκόμμενο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
2 Αβγά
6 Φρυγανιές τριμμένες
1 Φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ
6-8 Φέτες ψωμί του τοστ (ανάλογα το σκεύος)
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
3 Αβγά
6 Φέτες μπέικον
250γρ. Γκούντα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Ματσάκι μαϊντνό ψιλοκόμμενο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
2 Αβγά
6 Φρυγανιές τριμμένες
1 Φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ
6-8 Φέτες ψωμί του τοστ (ανάλογα το σκεύος)
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
3 Αβγά
6 Φέτες μπέικον
250γρ. Γκούντα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ και τον ζυμώνουμε με όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε τις φέτες του ψωμιού. Πάνω από τις φέτες απλώνουμε τον κιμά και με μία σπάτουλα τον στρώνουμε καλά. Βάζουμε τις φέτες του μπέικον από πάνω τις ροδέλες της ντομάτας και τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το φαγητό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: