Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινά φιλέτα
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
500ml. Κρέμα γάλακτος
50γρ. Τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα φιλέτα. Ρίχνουμε και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε και αυτά. Αλατοπιπερώνουμε κλείνουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε για μισή ώρα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νερό.
  • Όταν είναι έτοιμο το φαγητό, ρίχνουμε την κρέμα και το τριμμένο τυρί πασπαλίζουμε με ρίγανη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5-10 λεπτά μέχρι να δέσει η κρέμα γάλακτος. 
  • Συνοδεύουμε με ρύζι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: