ΥΛΙΚΑ
250γρ. Αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 Κουταλιές σούπας κανέλα
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
250ml. Λάδι
250γρ. Ζάχαρη
3 Αβγά
300γρ. Καρότα τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 Κουταλιές σούπας κανέλα
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
250ml. Λάδι
250γρ. Ζάχαρη
3 Αβγά
300γρ. Καρότα τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα στρογγυλό ταψί. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι σε ένα μπολ. Χτυπάμε καλά στο μίξερ το λάδι, τη ζάχαρη και τα αβγά. Με μια ξύλινη κουτάλα, ενσωματώνουμε στο μείγμα τα υλικά που έχουμε κοσκινίσει και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα τριμμένα καρότα.
- Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για μία ώρα περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το βγάζουμε από το ταψί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: