ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
330γρ. Αλεύρι
125γρ. Ζάχαρη
130γρ. Βούτυρο
2 Αβγά
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
1 Κιλό στραγγιστό γιαούρτι
200γρ. Ζάχαρη
2 Φακελάκια άνθος αραβοσίτου
125ml. Γάλα
2 Αβγά
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
330γρ. Αλεύρι
125γρ. Ζάχαρη
130γρ. Βούτυρο
2 Αβγά
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
1 Κιλό στραγγιστό γιαούρτι
200γρ. Ζάχαρη
2 Φακελάκια άνθος αραβοσίτου
125ml. Γάλα
2 Αβγά
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά για τη βάση και ζυμώνουμε τη ζύμη. Απλώνουμε τη ζύμη σε μία στρογγυλή φόρμα 28εκ. την οποία έχουμε βουτυρώσει καλά. Χτυπάμε καλά στο μίξερ όλα τα υλικά για τη γέμιση. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στη βάση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: