ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 1/2 Κιλό πατάτες κομμένες σε κυβάκια
Θυμάρι
1 Λίτρο ζωμό λαχανικών
1 Φλιτζάνι ξινόγαλα
50γρ. Τριμμένο κασέρι
1/2 Ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 1/2 Κιλό πατάτες κομμένες σε κυβάκια
Θυμάρι
1 Λίτρο ζωμό λαχανικών
1 Φλιτζάνι ξινόγαλα
50γρ. Τριμμένο κασέρι
1/2 Ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μία βαθιά κατσαρόλα και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι να σοταριστεί. Προσθέτουμε τις πατάτες και το θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το ζωμό. Όταν πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε.
- Μ ένα ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τις πατάτες.
- Ανακατεύουμε σ ένα μπολ το ξινόγαλο με το κασέρι και τα προσθέτουμε στη σούπα. Προσθέτουμε το μαϊντανό ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: