ΥΛΙΚΑ
2 Σφολιάτας
8 Φέτες παστουρμά
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Αβγό
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
10 Φέτες κασέρι
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Σφολιάτας
8 Φέτες παστουρμά
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Αβγό
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
10 Φέτες κασέρι
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το πρώτο φύλλο της σφολιάτας. Βάζουμε τη τριμμένη γραβιέρα και από πάνω στρώνουμε τις φέτες του παστουρμά. Απλώνουμε τις ροδέλες ντομάτας, πασπαλίζουμε λίγο θυμάρι και στρώνουμε το κασέρι.
- Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας γυρίζουμε προς τα μέσα τις άκρες που περισσεύουν, χτυπάμε ελαφρά το αβγό και το απλώνουμε στην επιφάνεια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά να πάρει ένα όμορφο χρώμα. Βγάζουμε την πίτα από το φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο για να μπορέσουμε να τη κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: