ΥΛΙΚΑ
6 Μήλα
5 Κουταλιές σούπας αλεύρι
100γρ. Ζάχαρη
Λάδι για το τηγάνι
Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Μήλα
5 Κουταλιές σούπας αλεύρι
100γρ. Ζάχαρη
Λάδι για το τηγάνι
Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και νερό τόσο ώστε να έχουμε ένα χυλό κάπως πηχτό. Καθαρίζουμε τα μήλα και με το ειδικό εργαλείο αφαιρούμε από το κέντρο κοτσάνι και σπόρια. Τα κόβουμε ροδέλες και τα ρίχνουμε στο χυλό. Βάζουμε σ ένα τηγάνι το λάδι και όταν κάψει βάζουμε και τηγανίζουμε τις ροδέλες των μήλων αφού βεβαιωθούμε ότι έχουν σκεπαστεί καλά με χυλό.
- Τις αφήνουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και τις βάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
- Εάν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: