Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι
Νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάσει τα υλικά
100γρ. Καρότα
100γρ. Κολοκυθάκια
Λίγο σέλινο
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό
2 Πράσα
100γρ. Πατάτες
100γρ. Κριθαράκι ψιλό
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά. Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσει, ξαφρίζουμε κατά διαστήματα αν χρειάζεται. Μετά από 50 λεπτά προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, τα πράσα και τις ντομάτες, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια και το κριθαράκι, το μαϊντανό ρίχνουμε πιπέρι και μπούκοβο και το αφήνουμε να βράσει για άλλα 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: