Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΒΓΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
3 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί. Ρίχνουμε τη ντομάτα και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα πιο πολλά υγρά. Προσθέτουμε το νερό, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε το λάδι, ανακατεύουμε και σπάμε μέσα τα αβγά. Προσπαθούμε να ρίχνουμε σάλτσα πάνω από τα αβγά μ ένα κουτάλι για να ψηθούν πιο καλά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: