ΥΛΙΚΑ
10 Μεγάλα λευκά μανιτάρια
250γρ. Κιμά
1 Καρότο τριμμένο
1 Μικρό κρεμμύδι τριμμένο
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
50γρ. Χυμό ντομάτας
Λίγο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Μεγάλα λευκά μανιτάρια
250γρ. Κιμά
1 Καρότο τριμμένο
1 Μικρό κρεμμύδι τριμμένο
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
50γρ. Χυμό ντομάτας
Λίγο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια πετσέτα, αφαιρούμε το κοτσάνι τους, τα τοποθετούμε ανάποδα σε ένα ταψάκι και τα αφήνουμε στη άκρη. Ψιλοκόβουμε το κοτσάνι και μαζί με το κρεμμύδι και το καρότο τα σοτάρουμε σε καυτό λάδι. Προσθέτουμε τον κιμά και αφού τον σοτάρουμε προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να γέμιση να σιγοβράσει και να πιει τα υγρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μισό τυρί και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε τα μανιτάρια και τα πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρό. Τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά να πάρουν όμορφο χρώμα.
Ευκολοοοοοο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω!!
Θα τα ετοιμασω σημερα
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!!
ΔιαγραφήΕυκολοοοοοο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω!!
Θα τα ετοιμασω σημερα
Τα εφτιαξα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑρεσαν πολυ!
Δεν εμεινε ουτε ενα!
Τα εφτιαξα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑρεσαν πολυ!
Δεν εμεινε ουτε ενα!
Χαίρομαι πολύ...!!!
Διαγραφή