ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γλυκοπατάτες
150γρ. Κρέμα τυριού
100γρ. Παρμεζάνα
60γρ. Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό γλυκοπατάτες
150γρ. Κρέμα τυριού
100γρ. Παρμεζάνα
60γρ. Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις γλυκοπατάτες και τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμες, παίρνουμε την ψίχα τους και την αλέθουμε σε μύλο.
- Ρίχνουμε την λιωμένη γλυκοπατάτα σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και, όταν αρχίσει να ζεσταίνεται, προσθέτουμε την κρέμα τυριού, την τριμμένη παρμεζάνα, το βούτυρο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
- Συνοδεύει ιδανικά ψητά ή και μαγειρευτά κρέατα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: