Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο γλώσσας
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Γαλέτα
Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ραντίζουμε τα φιλέτα με το χυμό του πορτοκαλιού και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Αναμιγνύουμε λίγο αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και γαλέτα. Τυλίγουμε τα φιλέτα στο μείγμα. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος και τα περιχύνουμε με λίγο βούτυρο. Τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 25 λεπτά. Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με βραστές πατάτες ή ρύζι.
Η φωτογραφία της συγκεκριμένης συνταγής είναι από το cookoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: