ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό καταίφι
1 Μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας κουκουνάρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
300γρ. Τυρί φέτα
Πιπέρι
2 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό καταίφι
1 Μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας κουκουνάρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
300γρ. Τυρί φέτα
Πιπέρι
2 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε λίγο βούτυρο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφού κρυώσει βάζουμε τη φέτα, τα αβγά, το μαϊντανό, πιπέρι, το κουκουνάρι και ανακατεύουμε.
- Ανακατεύουμε το καταίφι να αφρατέψει. Στρώνουμε το μισό σ ένα ταψάκι και το βουτυρώνουμε καλά. Βάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο καταίφι και ξαναβουτυρώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για μία ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: