ΥΛΙΚΑ
500γρ. Διάφορα μανιτάρια
1 Πράσινη πιπεριά
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψητή
1 Ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η φωτογραφία είναι από το site
500γρ. Διάφορα μανιτάρια
1 Πράσινη πιπεριά
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψητή
1 Ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές.
- Σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι. το πολτό σκόρδου και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το μαϊντανό αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και σερβίρουμε ζεστά πασπαλίζοντας με ρίγανη.
Η φωτογραφία είναι από το site
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: