Τη συνταγή αυτή την πήρα από τη φίλη Ελένη Μαρτίδου.
ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πανσέτες χοιρινές
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικά)
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Φλιτζάνι ξύδι
2 Κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πανσέτες χοιρινές
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικά)
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Φλιτζάνι ξύδι
2 Κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τις πανσέτες να τις πλατύνουμε και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε όλα τα υλικά με τις πανσέτες σε ένα μπολ και ανακατεύουμε, το αφήνουμε στην άκρη για μία ώρα.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το γύρο. Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει. Προσοχή δεν χρειάζεται να βάλουμε λάδι.
- Το σερβίρουμε με ψημένες πίτες για σουβλάκια και τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: