ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας
150γρ. Μπέικον
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι καγιέν
500ml. Κρέμα γάλακτος
400γρ. Μανιτάρια σε κομμάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τ ανακατεύουμε. Σ ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε να εξατμιστούν όλα τα υγρά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 5 λεπτά να δέσουν όλα τα υλικά μεταξύ τους και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό το φαγητό.
1/2 Κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας
150γρ. Μπέικον
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι καγιέν
500ml. Κρέμα γάλακτος
400γρ. Μανιτάρια σε κομμάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τ ανακατεύουμε. Σ ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε να εξατμιστούν όλα τα υγρά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 5 λεπτά να δέσουν όλα τα υλικά μεταξύ τους και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό το φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: