ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο σφολιάτα
1 Κιλό κρεμμύδια
500γρ. Μανιτάρια κονσέρβας
250γρ. Μπέικον
150γρ. Κασέρι τριμμένο
150γρ. Γραβιέρα
150γρ. Γκούντα
250γρ. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
Λίγο βούτυρο για το ταψάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε λίγο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το μπέικον και αφού ρουφήξουν τα υγρά τους προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ένα αβγό, τα τυριά και ανακατεύουμε. Στρώνουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας και τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας βρέχοντας λίγο τις άκρες για να κλείσουν καλά. Αλείφουμε με χτυπημένο αβγό, χαράζουμε με το μαχαίρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
1 Πακέτο σφολιάτα
1 Κιλό κρεμμύδια
500γρ. Μανιτάρια κονσέρβας
250γρ. Μπέικον
150γρ. Κασέρι τριμμένο
150γρ. Γραβιέρα
150γρ. Γκούντα
250γρ. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
Λίγο βούτυρο για το ταψάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε λίγο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το μπέικον και αφού ρουφήξουν τα υγρά τους προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ένα αβγό, τα τυριά και ανακατεύουμε. Στρώνουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας και τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας βρέχοντας λίγο τις άκρες για να κλείσουν καλά. Αλείφουμε με χτυπημένο αβγό, χαράζουμε με το μαχαίρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: