ΥΛΙΚΑ
2 Νεροπότηρα αλεύρι
2 Νεροπότηρα ζάχαρη
2 Νεροπότηρα καρύδα
8 Αβγά
2 Βανίλιες
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 Νεροπότηρα ζάχαρη
3 Νεροπότηρα νερό
Φλούδα από πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο μας. Φτιάχνουμε το σιρόπι μας βράζοντας τα υλικά για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το σιρόπι στο γλυκό αφού όμως πρώτα το έχουμε αφήσει να κρυώσει.
2 Νεροπότηρα αλεύρι
2 Νεροπότηρα ζάχαρη
2 Νεροπότηρα καρύδα
8 Αβγά
2 Βανίλιες
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 Νεροπότηρα ζάχαρη
3 Νεροπότηρα νερό
Φλούδα από πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο μας. Φτιάχνουμε το σιρόπι μας βράζοντας τα υλικά για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το σιρόπι στο γλυκό αφού όμως πρώτα το έχουμε αφήσει να κρυώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: