ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια
2 Κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες
1/2 Λίτρο μπύρα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο το κοτόπουλο και το κρεμμύδι. Σβήνουμε με την μπύρα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Προσέχουμε η ποσότητα μπύρας να έχει καλύψει το κοτόπουλο. Στη συνέχεια κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσει η σάλτσα.
Συνοδεύουμε με πιλάφι.
1 Κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια
2 Κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες
1/2 Λίτρο μπύρα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο το κοτόπουλο και το κρεμμύδι. Σβήνουμε με την μπύρα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Προσέχουμε η ποσότητα μπύρας να έχει καλύψει το κοτόπουλο. Στη συνέχεια κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσει η σάλτσα.
Συνοδεύουμε με πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: