ΥΛΙΚΑ500γρ. Μακαρόνια
4 Πιπεριές Φλωρίνης από κονσέρβα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη + έξτρα για το σερβίρισμα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κουτάλες από τα μακαρόνια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό.
 - Βάζουμε στο multi όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τα χτυπάμε καλά.
 - Τα βάζουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τα ζεσταίνουμε.
 - Ρίχνουμε το νερό που κρατήσαμε και βράζουμε για λίγα λεπτά.
 - Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και τριμμένη παρμεζάνα.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: