ΥΛΙΚΑ1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας με το πολτό σκόρδου και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
 - Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε το κρέας με τα υγρά που θα βγάλει για 20 λεπτά περίπου. Συμπληρώνουμε ζεστό και βάζουμε τόσο όσο να σκεπάζει το κρέας.
 - Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 1/2 ώρα. Λίγα λεπτά πριν να είναι έτοιμο και αφού έχει σωθεί το περισσότερο νερό πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.
 - Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: