500γρ. Τορτελίνια
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
150γρ. Καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
200ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Γκούντα κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα τορτελίνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
- Συμπληρώνουμε τα μανιτάρια και το γαλοπούλα. Ρίχνουμε το τυρί και τη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: