ΥΛΙΚΑΕλαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 Ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
Ρίγανη
Θυμάρι
1 Δαφνόφυλλο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το κρεμμύδι με 1 κουταλιά σούπας νερό να το αχνίσουμε.
 - Όταν εξατμιστεί το νερό ρίχνουμε το λάδι και τις ντομάτες.
 - Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αρωματικά, αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
 - Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες συνταγές όπως σε μακαρονάδες ή πίτσα.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: