ΥΛΙΚΑ1 Κουτάκι μπύρα
30ml. Ούζο
1 Κουταλιά σούπας χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
60γρ. Αλεύρι
1 Κιλό γαύρο
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το κουρκούτι εκτός από το αλεύρι το οποίο ρίχνουμε σιγά σιγά μέχρι να έχουμε ένα παχύρρευστο χυλό.
 - Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
 - Τα βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: