ΥΛΙΚΑ2 Μελιτζάνες
3 Κουταλιές σούπας ταχίνι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Αλάτι
Κύμινο
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρυπάμε μ ένα πιρούνι τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στο φούρνο. Όταν κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε και χτυπάμε στο μπλέντερ με το ταχίνι και τα υπόλοιπα υλικά.
 - Αν θέλουμε συνοδεύουμε με αραβικές πίτες.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: