ΥΛΙΚΑ1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Λίγο τζίντζερ τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
400γρ. ντοματίνια
400γρ. Καβουρόψιχα
1 Πακέτο ζυμαρικά
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου, το τζίντζερ και την πιπεριά.
 - Ρίχνουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
 - Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
 - Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
 - Σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το νερό.
 - Στη σάλτσα ρίχνουμε τη καβουρόψιχα, αλάτι πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά ακόμη.
 - Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και ανακατεύουμε. Αν δεν μείνει καθόλου σάλτσα ρίχνουμε λίγο από το νερό που κρατήσαμε.
 - Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.
 - Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: