ΥΛΙΚΑ
- 1/2 Κιλό αλεύρι
- 250γρ. Βούτυρο
- 1/2 Κούπα ζάχαρη
- 2 Αβγά
- 1 Σφηνάκι κονιάκ
- 1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 4-5 Δάκρυα μαστίχας
- 1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο και τα αβγά να αφρατέψουν. Χτυπάμε τη μαστίχα με λίγη ζάχαρη να γίνουν σκόνη.
- Το προσθέτουμε στο κάδο του μίξερ μαζί με τη βανίλια και το κονιάκ.
- Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 175 για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: