- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 1 Κιλό αρακάς
- 150γρ. Βούτυρο
- 3 Ντομάτες τριμμένες
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Το βάζουμε σε ταψί. Προσθέτουμε τις μισές ντομάτες και το βούτυρο λιωμένο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και τις υπόλοιπες ντομάτες. Όταν πάρει βράση ρίχνουμε τον αρακά και ανακατεύουμε που και που. Ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: